Verzekeringen

Wanneer u op vakantie gaat is het verstandig om goed verzekerd te zijn. Wij bieden u de mogelijkheid om via onze website een kortlopende reis- en/of annuleringsverzekering te sluiten bij Unigarant, de specialist in schadeverzekeringen op het gebied van reizen. U bepaalt zelf wat u verzekerd, ziet direct de kosten van de premie en kunt de verzekering ook gelijk sluiten.

unigarant_logo

Kortlopende Reisverzekering

De kortlopende reisverzekering vergoedt de kosten als u bijvoorbeeld onverwachts in het ziekenhuis terecht komt. U door omstandigheden niet op tijd terug naar huis kunt en u extra verblijfskosten moet maken. Of als u (of uw kind) per ongeluk schade aanricht aan uw vakantieverblijf. Daarnaast kiest u zelf wat u nog meer wilt verzekeren. Zoals medische kosten, bagage, geld, ongevallen, vervangend vervoer of verblijf, autohulp, reisrechtsbijstand en sportuitrusting. Zo betaalt u alleen voor wat ú nodig heeft.

Voordelen:
– kinderen tot 5 jaar gratis meeverzekerd
– hulpverlening door ANWB Alarmcentrale
– afgestemd op uw persoonlijke situatie
– u kiest zelf uw dekking

Kortlopende Annuleringsverzekering

De kortlopende annuleringsverzekering vergoedt de annuleringskosten die u moet maken wanneer u onverwacht niet op reis kunt of als u uw vakantie moet afbreken vanwege bijvoorbeeld ziekte, werkloosheid, een ongeval of overlijden.

Voordelen:
– vergoeding bij annulering wegens ziekte, overlijden of een ongeval
– vergoeding vóór vertrek of tijdens uw vakantie
– vergoeding van ongebruikte reisdagen
– vergoeding bij extreme vertraging
– met een gerust hart uw vakantie boeken

Voorwaarden

Voor de polisvoorwaarden van de kortlopende reisverzekering en annuleringsverzekering verwijzen wij u naar de Voorwaarden Unigarant (pdf).

Meer informatie

Heeft u vragen over de verzekering? Neemt u dan contact op met Istra Doma, telefoon (0592) 37 31 10. 

 

 

Loading