Disclaimer

Beschikbaarheid en prijzen

Het aanbod is steeds vrijblijvend en geschiedt onder voorbehoud van tussentijdse wijzigingen. Alle vermeldingen op de website van Istra Doma worden geacht te goeder trouw te zijn verstrekt en geschieden steeds onder voorbehoud van tussentijdse aanpassingen. Istra Doma is niet juridisch aansprakelijk voor kennelijke fouten en omissies op haar website. Komt u toch iets tegen dat niet correct is, dan stellen wij uw reactie op prijs.

Content

Istra Doma draagt geen verantwoordelijkheid voor informatie op de website die is opgesteld op basis van gegevens van derden, waaronder maar niet uitsluitend informatie over toeristische trekpleisters, attracties, evenementen, restaurants e.a. alsmede gegevens van bezienswaardigheden in de buurt van het vakantiehuis /villa en informatie die expliciet door de eigenaar van een vakantiehuis/villa is aangedragen (zoals o.a. tips).

Istra Doma draagt geen verantwoordelijkheid voor de beschikbaarheid, correctheid en actualiteit van websites van derden waarnaar gelinkt wordt vanaf de website van Istra Doma.

Technische beschikbaarheid

Istra Doma streeft naar een optimaal gebruik en bereikbaarheid van de website. Treft u een technische storing, dan kunt u er zeker van zijn dat Istra Doma deze zo spoedig mogelijk verhelpt.

Toepasselijkheid algemene voorwaarden

Op alle via de website van Istra Doma te huur aangeboden vakantiehuizen en villa’s zijn de Algemene Voorwaarden van Istra Doma van toepassing. De inhoud van deze voorwaarden kunt u bekijken en/of downloaden.

Geografische kaarten

De website van Istra Doma maakt gebruik van Google Maps voor het weergeven van de ligging van het vakantiehuis/villa en interessante punten in de omgeving. Deze kaarten dienen ter indicatie. Lees indien beschikbaar de omschrijving van het vakantiehuis/villa voor informatie over locatie en ligging. Het exacte adres van het vakantiehuis/villa ontvangt u voor aanvang van de huurperiode.
Google Maps is vrijelijk beschikbare software van derden. Ondanks betrachte zorgvuldigheid heeft Istra Doma geen invloed op de juistheid van deze kaarten en de inhoud van de software.

Webpartners

Istra Doma verzorgt in alle gevallen de afhandeling van een boeking indien de boeking is gemaakt via de website van Istra Doma. Istra Doma verstrekt geen gegevens van vakantiehuizen/villa’s en planningen aan derden voor presentatie op externe websites. Op deze websites van derden heeft Istra Doma geen invloed. Komt u op genoemde websites iets tegen dat niet klopt? Laat het ons dan weten, dan nemen wij contact op met de externe partij om het op te lossen.

Aanvullende diensten

Istra Doma promoot op haar website aanvullende diensten van derde partijen, waaronder boothuur en activiteiten in de omgeving, alsmede interessante bezienswaardigheden, attracties, evenementen, activiteiten, restaurants e.a. Ondanks zorgvuldigheid heeft Istra Doma geen invloed op de inhoud van de websites van deze partijen, noch voor de correcte uitvoer van de diensten van deze partijen.

Bescherming intellectueel eigendom

Deze website alsmede de inhoud ervan zijn het intellectueel eigendom van Istra Doma. Voor reproductie en/of distributie, ongeacht het medium, al dan niet voor commerciële doeleinden, is voorafgaande schriftelijke toestemming van Istra Doma vereist.

Het gebruik van de merknamen en beeldmerken van Istra Doma is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Istra Doma.

Loading